BİNGÖL / SOLHAN - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

04267112045
Yeşilova Mahallesi Afet Konutları Yanı Solhan/BİNGÖL
Vizyon
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu olarak amacımız, başarılarıyla dikkatleri üzerinde toplayabilen, gurur kaynağı, nitelikli öğrenciler yetiştirmek; ortaya koymuş olduğu ürünle ülke gelişimine katkıda bulunan örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Çağın gereklerine göre çağdaş eğitim-öğretim verilerek, bireylerin kendini geliştirmiş, ülkesine yararlı, sosyal, bilimsel, okuryazarlığa sahip, milli değerlere saygı geliştirmiş, Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında cumhuriyetimizin sağlamış olduğu ulusal ve evrensel özellikleri benimsemiş Türkiye cumhuriyeti vatandaşı yetiştirmek.
8:30- 15:30
Hat arabalarıyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Solhan ilçesinin kuzey batısında, D300 Karayolunun 200 metre kuzeyinde,Yeşilova Mah. Afet konutlarının sol üst köşesindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklık: 52 Km´dır. Solhan ilçe merkezinin batısındadır. İlçe merkezine bir km uzaklıktadır.